‘Het Nieuwe Eten – Kookcoachboek’

‘Het Nieuwe Eten – Kookcoachboek’

Het boek ‘Het Nieuwe Eten – Kookcoachboek’, dé weg naar een gezonder eetpatroon. Lees er hier meer over.

  • Wat spoken ze allemaal uit met ons eten?Nieuwe Eten_uitdraai.indd
  • Waarom eten we meer dan we nodig hebben?
  • De één zegt dit, de ander dat. Wat moet ik geloven?
  • Is suiker de nieuwe drug?
  • Hoe kan ik puur en gezond eten?
  • Hoe blijf ik jong, gezond, slank en fit?

 

Al deze vragen worden beantwoord in mijn boek ‘Het Nieuwe Eten’, dat binnenkort in de winkel ligt. Hierin kaart ik de massale vaak onbewuste verslaving aan prefab-food (alles wat uit de fabriek komt) aan. Ook reik ik een afkickprogramma aan en geef ik een schat aan gluten-, koemelk- en suikervrije recepten. Alle zijn vegetarisch en hormoonfactorproof. Het kookcoachboek dat alle andere kookboeken overbodig maakt!

Share