Bewustzijn is als de zon. Wanneer deze op de duisternis schijnt, wordt het licht.

 

Ben jij klaar voor transformatie? En ben je niet bang om het leven en alles wat daarbij komt kijken aan te gaan? Alle emoties te omarmen? Je weg te vinden naar het licht, ook als die door de duisternis is?

Coachen op zieleniveau, werkt snel en is uiterst helend. Je schudt de lagen van je af en voelt je al gauw schoner, lichter en heler. Jouw ziel aan het licht brengen die zo lang overschaduwd is en die weer mag stralen, voorzichtig aan het licht wennend of als donderslag bij heldere hemel.

 

Bewustwording is het begin van transformatie

 

Pas wanneer er bewustzijn op iets komt, patronen worden ontrafeld, is het mogelijk te veranderen. Stel je eens een landkaart voor. Je weet wel waar je bestemming ligt, maar je hebt geen idee waar je nu staat. Dan is het haast onmogelijk uit te komen waar je wilt zijn. Ik begeleid je in het helder krijgen van je huidige positie, dit juk los te laten en het licht in te wandelen.

En alles mag er zijn, want alles aan jou heeft een functie en wil alleen maar gezien worden. Dat geeft direct mijn uitgangspunt weer: zijn met wat is. Acceptatie. Vanuit die acceptatie benader ik jou en zorg ik voor een liefdevolle veilige bedding om helemaal te kunnen zijn wie je bent.

Met de vele opleidingen en mijn zeer ruime ervaring op het gebied van leven, bewustwording en transformeren, ben ik vertrouwd met vrijwel elke situatie. Ik vind niets gek en sta nergens van te kijken. Met een rijk gevulde rugzak sta ik je terzijde op weg naar een stralende, bewustere jij. Jouw pure zijn, jouw ziel, mag steeds meer naar voren komen.

 

Met slechts 3-5 afspraken klaar

 

Omdat we op zieleniveau werken, komen we meestal bij het eerste gesprek al gelijk bij de kern. Vandaar dat de meeste mensen bij mij voldoende hebben aan 3 tot 5 sessies. Dat is ook mijn streven. Een kernachtige boost en dan zelf weer verder. Zeker wanneer je kiest voor een Helende Reis.

Ik ga uit van de kracht van de persoon zelf en zal deze ook aanspreken, zodat je zo snel mogelijk weer volledig in je eigen kracht verder kan gaan. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid het traject langer voort te zetten of voor onderhoud eens in de zoveel tijd af te spreken.

 

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

 

IMG_5001

Het eerste gesprek is een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek en duurt ongeveer 20 min.
Als je wilt, kan ik het uur erna voor je reserveren zodat je gelijk aan de slag kunt.
Een sessie duurt een uur en een Helende Reis doorgaans 3 uur. De sessies vinden plaats in de
prachtige ruimte De 7e Hemel.

 

Je kunt kiezen uit de volgende begeleidingsvormen:

Soulcoaching (1:1)
Wandelcoaching (1:1)
Systeemcoaching (liefde, familie, werk)
Helende Reis

Ambulant: Ben je niet in de gelegenheid naar mijn praktijk te komen, dan kan ik naar jou toe komen.

Een combinatie van bovenstaande opties is ook mogelijk. Zo wordt soulcoaching regelmatig afgewisseld met wandelcoaching en/of een Helende Reis.

 

Precies wat jij nodig hebt

 

Ik beschik over een rijk kleurenpalet als het gaat om methodes en oefeningen die ik in kan zetten tijdens een sessie. Met mijn haarscherpe intuïtie reik ik juist dat aan wat jij nodig hebt. Er is altijd wel een manier die aansluit. Wil je weten welke methodes ik in huis heb, klik dan hier.

Mail of bel me gerust als je meer informatie wilt.

 

Follow your soul, it knows the way