Not all who wander are lost

9200000026149538

 

Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met ontkrachtende patronen?
En wil je daar voedende en opbouwende gewoontes voor in de plaats stellen?
Wil je het contact met je geliefden herstellen?
Heb je fysieke klachten en ben je benieuwd of daar een emotionele component aan zit?

Lijkt het alsof je soms geen grip kunt krijgen op je manier van reageren?
Wil je een methode leren die je voor de rest van je leven zelf in kunt zetten bij uitdagingen?
Zou je volledig bevrijd willen zijn van je blokkades?

 

Is tenminste één punt op jou van toepassing, dan zou een Helende Reis iets voor je kunnen zijn.  Voor mij de meest krachtige en allesomvattende methode die ik ben tegengekomen. Lees onderaan de pagina over mijn persoonlijke ervaringen met de Helende Reis.

 

De Helende Reis is een praktische en eenvoudige methode om door zelfonderzoek naar de emotionele kern van een probleem te gaan. De methode is ontwikkeld door de Amerikaanse Brandon Bays en richt zich op de onderliggende oorzaak van emotionele disbalans, een ziekte of klacht. Daardoor kan een wezenlijke en blijvende transformatie ervaren worden.

 

De Helende Reis

 

Bij deze inspirerende en effectieve methode maak je onder begeleiding een diepgaande en helende innerlijke reis. Er bestaan twee reizen: de emotionele reis en de fysieke reis. Bij de emotionele reis word je door de emotionele lagen geleid en bij de fysieke naar een plek in je systeem die aandacht vraagt. Beide zijn bedoeld je te brengen tot aan je diepste wezen – je bron – zodat je die weer bewust kunt ervaren en van daaruit op kunt bouwen.

Deze reis naar binnen, en dus het contact met je bron, brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en geeft je inzichten en antwoorden over zaken uit het verleden of uitdagingen die nu in je leven spelen. Daarnaast ruim je (oude) emoties op, waardoor er ruimte en een licht en vrij gevoel ontstaan. Hiermee krijg je niet alleen informatie over wat er werkelijk speelt, maar er wordt daadwerkelijk een transformatie in gang gezet.

Het is mogelijk dat er een korte massage of healing gewenst is. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden en zal onderdeel zijn van de afspraak.

Een Helende Reis duurt normaal gesproken zo’n 3 uur, inclusief voor- en napraten. Wanneer je al ervaring hebt met de Helende Reis, dan kunnen we kijken of we ook kortere reizen kunnen gaan maken.

Bij afname van 3 Helende Reizen is de eerste reis gratis. Hieronder lees je waarom. Zie ook tarieven.

 

Mijn persoonlijke transformatie dankzij de Helende Reis

 

De Helende Reis is de meest krachtige methode die ik heb ervaren. En er zijn veel verschillende coachingmethoden en therapievormen die ik heb ondergaan en/of geleerd. Voor mij steekt deze er met kop en schouder bovenuit. In deze vorm worden namelijk alle krachtige aspecten uit verschillende stromingen bij elkaar gebracht en omgesmeed tot een zeer doeltreffende en sterk transformerende tool.

Wat maakt een Helende Reis dan zo indrukwekkend voor mij? Toen ik in 2010 begon met de opleiding van de Helende Reis was het mijn tweede reis die ongelooflijk veel indruk op me heeft gemaakt. Why? Omdat ik sinds die dag niet meer hetzelfde ben. Heeft mijn leven compleet veranderd. Ik had al zo ongelooflijk veel gesleuteld aan mezelf, op allerlei verschillende wijzen en met allerlei verschillende technieken. Alles hielp best een beetje, maar echt resultaat zoals ik dat nu ervoer absoluut niet. Dit is hoe het ongeveer ging…

Dit is een kort verslag van de tweede Helende Reis die ik maakt. Er mag dan een scenario zijn voor zo’n reis, maar die lapte ik direct aan mijn laars. We gebruikten wel alle elementen van de Helende Reis, maar freestylden daarop. Zo kwam ik vrijwel direct bij het kampvuur terecht, wat normaal gesproken ergens in het midden van de emotionele reis is. Daar werkte ik e.e.a. uit met betrokkenen en liet mijn emoties vrij. Prompt schoot ik de bron in!

Dit was een uiterst transformerende ervaring voor me. Ik voelde mijn hele lichaam tintelen. Intens. En zeer aangenaam. Het voelde alsof mijn hele systeem gereset werd. Alsof ik van binnen helemaal verlicht werd. Alsof ik nieuw werd. Schoon, heel, levend en bruisend. Het leek een oneindige energiestroom die mij zuiverde, vervulde en nieuw leven inblies. Het was de bedoeling dat ik een reis terug zou geven aan mijn uitwisselingspartner van dat moment, maar ik heb nog zeker 4 uur in deze uitzonderlijke sensatie gezeten en het de ruimte gegeven haar werk te doen.

Alle daarop volgende reizen (en dat zijn er veel, want ik gebruik ze ongeveer wekelijks voor en bij mezelf) ben ik schoner, heler en lichter geworden. Elke reis voorziet me van waardevolle inzichten, waar ik werkelijk iets mee kan. Ik kan de situatie beter doorzien, ik kan zaken makkelijker loslaten. Ik ben er zelfs een wezenlijk andere moeder door geworden. Het heeft me in de gelegenheid gesteld oude, niet meer dienende van mijn ouders overgenomen, patronen los te laten en mijn eigen moederschap kleur te geven. Precies zoals ik het zelf wil.

 

Eerste Helende Reis gratis

 

Zowel vanuit eigen ervaring, als wat ik in de praktijk merk, is dat de eerste reis nog inkomen, verkennen en overgave aan het proces is. Juist omdat een Helende Reis vaak vanaf de tweede reis echt binnen kan komen, heb ik besloten de eerste reis gratis te geven bij afname van een pakket van drie reizen. Uiteraard zijn er ongelooflijk veel gevallen bekend waarbij ook de eerste reis zeer vruchtbaar is. Dat is dan mooi meegenomen!

 

De vragen liggen buiten, de antwoorden liggen binnen. Je hoeft slechts de reis te starten.