De 7e Hemel | Laan van Meerdervoort 190 | 2517BH | ‘s-Gravenhage +316 3072 8709

Over Anna

Over Anna

Be the change you want to see in the world

Het is mijn vurige wens jou licht, levendig en in alle opzichten gezond te zien, zodat je niet anders kan dan je volledige potentieel verwezenlijken!

Om dat te bereiken zet ik me met name in op de gebieden gezin&relaties, innerlijke&spirituele groei en voeding&gezondheid. En deze komen niet zomaar uit de lucht vallen….

Bewogen leven

Tijdens mijn jeugd is er heel wat de revue gepasseerd. De details laat ik nu even achterwege. Op mijn 15e koos ik voor mezelf en ging ik samenwonen. Een jaar later was ik op zoek naar een gastgezin met zoveel mogelijk regels en zoveel mogelijk structuur. Na mijn middelbare school was mijn leven wederom vrij onstuimig totdat ik de vader van mijn kinderen tegenkwam. Er is weinig dat ik niet heb meegemaakt. Nu leid ik een avontuurlijk en tegelijk stabiel leven.

Elke dag ben ik dankbaar voor alles wat mijn leven heeft verrijkt. Ik heb de kans gekregen mijn ruwe diamant flink te polijsten. En door mijn uitdagende jeugd legde ik de basis voor mijn wens mensen op wezenlijk niveau, zielenniveau, te helpen.

 

Waarheid, schoonheid, goedheid

In alles wat ik doe, streef ik naar waarheid, schoonheid en goedheid. Ik wil daadwerkelijk die verandering zijn, die ik wens te zien in de wereld. En elke verandering begint met bewustzijn. Of liever gezegd: bewust zijn.

Sleutelwoorden

Sleutelwoorden zijn voor mij: bewustzijn, acceptatie, verbinding, liefde.

Deze vier woorden zullen altijd aan de basis liggen van mijn handelen. In alles wat ik doe, streef ik naar een groter bewustzijn, meer acceptatie, diepere verbinding en oprechte liefde. Ik wil daadwerkelijk die verandering zijn, die ik wens te zien in de wereld. En elke verandering begint met bewustzijn. Of liever gezegd: bewust zijn.

Mensen typeren mij doorgaans ook met die woorden. Daarnaast worden ook eigenschappen genoemd als rustig, open, liefdevol, krachtig, vrolijk, niet oordelend, puur, ambitieus, intelligent, in het moment, intuïtief en met een diep vertrouwen.

Mensen voelen zich buitengewoon snel op hun gemak bij mij en vertrouwen mij hun diepste geheimen toe. Ik voel me daar zeer bevoorrecht door en ga daar uitermate zorgvuldig mee om. Ik hou van dingen die meerwaarde hebben, zinvol zijn.

Achtergrond

Hoewel de beste en meest doeltreffende opleiding voor mijn werk mijn eigen jeugd is, heb ik vele (verdiepende) opleidingen, cursussen en workshops gedaan op het gebied van innerlijke&spirituele groei, jeugd,gezin&relaties en voeding&gewicht.

Opleidingen en cursussen en achtergrond in een notendop:

Coaching & Counselling – Jeugd en gezinsspecialisatie – The Journey-opleiding – Systeem theoretische coaching – Systemisch werk – Yucel methode – Innerlijk energiemanagement en Intuïtieve ontwikkeling – Reading – Healing – Vipassana – Regressie – Trainer Hormoonfactor – Orthomoleculair Afslankconsulente – Interne opleiding Weight Watcher Coach – Verschillende schrijfworkshops – de nodige workshops, lezingen en boeken gerelateerd aan gezonde voeding.

Al met al kan ik je dus met een rijk gevulde rugzak terzijde staan in de uitdaging naar een stralende jij.

Ik ben moeder van twee meiden, heb co-ouderschap en ben beste vrienden met mijn ex-echtgenoot. Mijn kinderen zijn beide voedselintolerant en ik ben sinds mijn 12e vegetariër.

Soulcoach

Ik noem mijzelf ‘soulcoach’, omdat de rode draad door mijn leven is, het bewust worden op zielsniveau. Als klein kind was ik al bezig met zaken waar andere kinderen helemaal niet over nadachten. Ik stelde mezelf allerlei filosofische vragen en ploos sociale interacties uit, vroeg mezelf af waarom ik deed wat ik deed enz. Deze onderzoekende houding heeft zich aldoor voortgezet en ontwikkeld en heeft geleid tot het verworden van een verlegen teruggetrokken meisje tot een stabiele wijze vrouw met meisjesachtige nieuwsgierigheid.

Het Nieuwe Eten – Boek

Een paar jaar geleden verscheen mijn boek ‘Het Nieuwe Eten’. Daarin combineer ik gluten-, suiker- en koemelkvrij met vegetarisch, zuiver en Hormoonfactorproof eten. Ook kaart ik de massale verslaving aan prefab-food aan, heb ik een afkickprogramma opgenomen en nodig ik je uit tot het (weer) contact maken met je lichaam en al haar noden.

Wanneer jij werkelijk wilt transformeren, lichter wilt worden, jezelf in de spiegel durft aan te kijken, gezonder en bewuster wilt worden, neem dan contact met mij op!

Hopelijk tot ziens,

Anna Zeven

Trainer hormoonfactor en miss natural

Trainer Hormoonfactor

In 2014 heb ik mijn diploma behaald voor Trainer Hormoonfactor. Vrijwel alles in het lichaam wordt aangestuurd door hormonen. Een hormonale balans is dus cruciaal voor een gezond en gelukkig leven. Dankzij deze opleiding kan ik mensen nu heel gericht begeleiden naar een slank, gespierd, kwalenvrij, gezond en evenwichtig lichaam.

Miss Natural

In 2014 heb ik tevens de titel Miss Natural toegekend gekregen. Met het winnen van deze titel werd mij de opleiding Trainer Hormoonfactor aangeboden bij Sonnevelt opleidingen. Bovendien kon ik hierdoor nog meer mensen bereiken in de reis om mijn missie te volbrengen. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze titel mag dragen.

Ambassadeur gezonde leefstijl

Ambassadeur Gezonde Leefstijl

Ook als Ambassadeur Gezonde Leefstijl inspireer ik mensen dagelijks om voor puur en gezond te kiezen. Ambassadeurs zetten zich met name in in de krachtwijken van Den Haag en hebben als doel alle lagen van de bevolking aan te spreken.

Mijn achtergrond in een notendop:

Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair Afslankconsulente – Coaching & Counselling – Interne opleiding Weight Watcher Coach – The Journey-opleiding – Reading – Healing – Systemisch counselen – Regressiecounselling – Vipassana – Verschillende schrijfworkshops – Oneindige lijst aan workshops, lezingen en boeken gerelateerd aan gezonde voeding en innerlijke groei.

De A7 naar een bewuster leven

 

MISS NATURAL 2014
Titel Miss Natural 2014

AMBASSADEUR
Gezonde leefstijl

TRAINER HORMOONFACTOR
Diploma 2014

HEALTH COACH
Coaching Counselling

 

Door Anna’s begeleiding en praktische tips ben ik van mijn opgezette onrustige buik en slapeloosheid af. Ik voel me veel energieker en kwam als vanzelf op een gezond gewicht. Ik voel me weer thuis in m’n lichaam! Heel fijn ook hoe Anna de vertaling naar de keuken maakt.

~Sarah

Ik heb genoten van een supermarktsafari in een Albert Heijn met uitleg van Anna over de voedingsindustrie, gezonde voeding en meer om vervolgens elders inkopen te doen en een heerlijk gezond gerecht te koken en eten. Plezierig en nuttig. Ik ben een bewuste koper/koker geworden.

~Robbert