De 7e Hemel | Laan van Meerdervoort 190 | 2517BH | ‘s-Gravenhage +316 3072 8709

Systeemcoaching

Systeemcoaching

No mud, no lotus

Steeds weer om dezelfde dingen ruzie? Heb je het gevoel in cirkeltjes te draaien? Heb je wrijving met collega’s of je baas? Of een stroef contact met je kind/ouder ondanks de enorme liefde? Wil je voorgoed de patronen doorbreken waar je vaak ongemerkt inschiet?

Juist met degenen die je zo liefhebt of met wie je op dagelijkse basis te maken krijgt, kan het contact knellen. Je omgeving spiegelt als het ware jouw innerlijke wereld en triggert zo reacties. Daardoor komen in vooral (nabije) relaties/systemen vaak ondermijnende patronen tot uiting. De systemen onderzoeken waarvan je deel uitmaakt, is daarom een zeer krachtige, helpende en helende manier om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen.

Wanneer er licht wordt geworpen op deze patronen, word je in staat gesteld ze uit te werken en te doorbreken. Voorgoed. Boosheid, frustratie, verdriet, pijn, teleurstelling enz. binnen de contacten die je hebt, zullen verdwijnen of minder worden. Je zult weer ruimte krijgen elkaars schoonheid te zien en er (belangeloos) voor elkaar te zijn.

Binnen de veilige setting kijken we naar waar het knelt en welke mechanismen actief zijn. Vanuit mijn systeem theoretische en systemische achtergrond neem ik het complete systeem in ogenschouw en ga ik ervan uit dat iedere schakel van toegevoegde waarde is. Ik benader het gehele systeem met respect. Doorgaans krijg ik erg snel zicht op het actieve mechanisme en ik zal je vervolgens liefdevol en op jouw tempo naar dit inzicht begeleiden.

 

Wanneer wordt gezegd wat wordt bedoeld en wordt bedoeld wat wordt gezegd, blijft de liefde behouden